Technológiai csőszerelés – tűzivíz

Szakszerű és biztonságos tűzivíz vezetékrendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása ipari és közületi épületekben.

MINDENT ELINTÉZÜNK ÖN HELYETT

A TERVEZÉSTŐL KEZDVE, AZ ELSŐ BEÜZEMELÉSIG

GYORS ÉS PRECÍZ MUNKA

A budapesti General Evolution Kft.-nél az épületgépészeti tervezés és kivitelezés területén olyan szakemberek állnak rendelkezésére, akik magabiztosan vállalják a csőszereléssel járó feladatok megvalósítását.

Bízza ránk a csőszereléshez kapcsolódó tervezési és kivitelezési munkálatokat. Gondoskodunk a megfelelő mérésekről, és szakértői tanácsokkal támogatjuk Önt. Garanciális és kiválóan működő rendszert biztosítunk. Legyen szó épületfelújításról, korszerűsítésről vagy hibaelhárításról, megbízhat ránk.

Szolgáltatásaink

Épületgépészeti szolgáltatásaink

KORRÓZIÓÁLLÓ ROZSDAMENTES TECHNOLÓGIAI CSŐHÁLÓZATOKAT ÉPÍTÜNK KI

Vállalkozásunk számos fontos területen tevékenykedik és vezetékrendszereket kivitelez a következő területeken: élelmiszeripari csőhálózatok, ivóvíz rendszerek, zárt rendszerű fűtési és (mély)hűtési rendszerek, higiéniai létesítmények, sűrített levegő és semleges gáz rendszerek, tűzvédelmi Sprinkler rendszerek, valamint napenergia felhasználással kapcsolatos projektek.

Szolgáltatásaink közé tartozik bármilyen típusú saválló csőrendszer építése is, emellett pedig nagy tapasztalattal rendelkezünk az ausztenites acélok hegesztésében és a duplex acélok megmunkálásában is.

LEVEGŐ – LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚK (SPLIT KLÍMA)

Vállalkozásunk teljes körű szolgáltatást nyújt a tűzivíz rendszerek terén, ideértve a száraz, félszáraz és nedves tűzivíz rendszerek, valamint a sprinkler rendszerek kiépítését.

Amikor lakóépületek vagy más épületek tűzivízvezeték rendszerét építjük ki, kiemelten fontosnak tartjuk a csőhálózat belső átmérőjét, hiszen ez meghatározza a hatékony tűzoltási kapacitást.

Emellett vállaljuk a meglévő száraz felszálló tűzivízvezeték időszakos felülvizsgálatát, és ha szükséges, elbontjuk és helyette nedves falitűzcsap hálózatot építünk ki, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és biztonságot.

MŰANYAG TECHNOLÓGIAI CSŐHÁLÓZAT KIVITELEZÉSE

állalkozásunk széleskörű szolgáltatásokat kínál a vezetékek és csőhálózatok terén, ideértve a PE-, PP-, PVDF- és PVC-vezetékek, valamint csőhálózatok szerelését, festését és szigetelését.

SZÁRAZ OLTÓVÍZ HÁLÓZATOT JAVASOLUNK AZ A ÉS B TŰZVESZÉLYESSÉGI OSZTÁLYBA SOROLHATÓ KÖZÉPMAGAS ÉS MAGAS LAKÓ- ÉS KÖZÉPÜLETEKBE

A vezetékben csak akkor van víz, ha tűzoltásra van szükség. Felhasznált alapanyag: idomok, horganyzott acélcső, ha fekete a cső, akkor korrózióálló bevonat.

A KÖZÉPMAGAS ÉS MAGAS LAKÓÉPÜLETEKBEN A NEDVES HÁLÓZAT A LEGPRAKTIKUSABB

A csőrendszereink folyamatosan feltöltött állapotban vannak, így biztosítva az azonnali használatra való készenlétüket. A félszáraz rendszereink is az előírt nyomáson működnek, kivéve a fagyveszélyes időszakokat, amikor szükség esetén megfelelő intézkedéseket teszünk a rendszer védelme érdekében. A biztonság és a megbízhatóság kiemelkedő fontosságú számunkra, és az állapotfolyamatos figyelése révén garantáljuk a zavartalan működést és az optimális teljesítményt.

KARBANTARTÁS

Az általunk telepített rendszerek karbantartását kiemelkedően képzett személyzettel vállaljuk. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink technológiai csőhálózata hosszú élettartamú legyen, ezért a legjobb minőségű eszközöket és technológiákat használjuk a telepítés során.

Munkánk során neves márkákkal és megbízható eszközökkel dolgozunk együtt, hogy garantáljuk a kiváló minőséget és hosszú távú megbízhatóságot. Ügyfeleink elégedettsége és a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása mindig elsődleges célunk, és ezért törekszünk a legkorszerűbb technológiák alkalmazására és a szakmai fejlődésre.

SPRINKLER RENDSZER – NAGY HŐINGADOZÁSÚ, KIFEJEZETTEN TŰZVESZÉLYES ÉPÜLETEKHEZ

Ajánlott területeink között szerepel a gyártás és tárolás területe, beleértve gyártócsarnokokat, raktárakat és bevásárlóközpontokat, valamint különböző szállodákat.

A sprinkler rendszer egy olyan önműködő, állandó felügyelet alatt álló vízzel feltöltött beépített tűzoltó berendezés, amelyet gyakran ajánlunk telepítésre. Ennek különböző típusai léteznek, amelyeket a rendszeres épületfelmérés alapján választunk ki, és ezek tartalmazzák a nedves, száraz, elővezérelt és kettős vezérlésű sprinkler rendszereket. Mivel ezek műszakilag hibásodhatnak, vállaljuk a folyamatos ellenőrzésüket és karbantartásukat is.

Az épületgépészeti csőhálózatokat helyszínen szereljük, hogy megfeleljenek az ügyfelek igényeinek és a projektek specifikációinak.

Rendszeresen dolgozunk olyan helyszíneken, mint üzemek, gyárak, erőművek, finomítók és vegyipari létesítmények, ahol széles körű tapasztalattal rendelkezünk és hatékony megoldásokat kínálunk a tűzvédelmi és csőhálózatok területén.

MI EZT NYÚJTJUK ÖNNEK

Megbízható minőség

Magas színvonalú, határidőre és garanciával elvégzett épületgépészeti és vízhálózat kivitelezés.

Komplex és innovatív megoldások

Teljes körű szolgáltatás a tervezéstől a karbantartásig, megújuló energiaforrások hasznosításával.

Rugalmas és együttműködő partner

Fókusz az igényeken, alkalmazkodás a változó körülményekhez, törekvés a legkiválóbb eredményre.

Referenciáink

Tekintse meg korábban elvégzett munkáink

Raaber – hűtés, fűtés, hőszivattyú

Bosch Campus II

Nagyhegyes Konzerv visszahűtő