Hőszivattyú + hűtés és fűtésrendszer

Környezetbarát és gazdaságos hűtés-fűtés megoldás hőszivattyúval, amely a környezeti hőt hasznosítja és villamos energiával egészíti ki.

MINDENT ELINTÉZÜNK ÖN HELYETT

A TERVEZÉSTŐL KEZDVE, AZ ELSŐ BEÜZEMELÉSIG

GYORS ÉS PRECÍZ MUNKA

A budapesti General Evolution Kft.-nél az épületgépészeti tervezés és kivitelezés során szakértő csapatunk vállalja a hőszivattyús fűtés megvalósításával kapcsolatos feladatokat.

Bízza ránk a hőszivattyús fűtését, teljeskörű tervezési és kivitelezési szolgáltatásokkal. Gondoskodunk a megfelelő mérésekről és szakértői tanácsokkal támogatjuk Önt. Garanciális, hatékony működésű rendszert biztosítunk. Rád számíthat épületfelújítás, korszerűsítés és hibaelhárítás esetén is.

Szolgáltatásaink

Épületgépészeti szolgáltatásaink

HŐSZIVATTYÚ BESZERELÉS

Vállaljuk hőszivattyús rendszerek kivitelezését, melyek beépítése minimális rombolással és alacsony bekerülési költséggel jár. Telepítésre kerülnek monoblokkos és osztott rendszerű hőszivattyúk is.

Széleskörű hőszivattyús megoldásokat kínálunk radiátorokhoz, padlófűtéshez, falfűtéshez és falhűtéshez egyaránt. Az alábbi típusú hőszivattyúk beszerelését végezzük: levegő-levegő hőszivattyúk és levegő-víz hőszivattyúk.

LEVEGŐ – LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚK (SPLIT KLÍMA)

Az inverteres klímával történő fűtés olyan épületek esetében optimális megoldás, ahol nem elérhető a gázszolgáltatás, és ugyanúgy kiváló választás lakásokban is. Energiahatékony megoldás, amely lehetővé teszi a fűtést, hűtést, levegőtisztítást és párátlanítást is.

Ezenkívül kombinálható napelemekkel is, így még környezetbarátabb és gazdaságosabb lehet. Rendkívül gyorsan felfűti a helyiségeket, és az esetleges javítások is egyszerűen és gyorsan megoldhatók.

LEVEGŐ – VÍZ HŐSZIVATTYÚK

Az inverteres klíma a legelterjedtebb típus, mivel könnyedén telepíthető bárhová, beleértve már meglévő fűtési rendszereket is. Mind bel- mind kültéri típusait olcsón és egyszerűen telepítjük.

FŰTÉSKORSZERŰSÍTÉS

Váltson le magas fenntartási költségekkel járó, környezetre káros, elavult, gyakran leálló és meghibásodó fűtési rendszeréről! Cégünk szakértői segítséggel biztonságos, hatékony és környezetbarát hőszivattyúra cserélik gázkazánját, amely a kívánt hőmérsékletet biztosítja az év minden szakában.

HŐSZIVATTYÚ JAVÍTÁS ÉS SZERVIZELÉS

Cégünk vállalja a hőszivattyúk időszakos karbantartását, ideértve a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által előírt éves kötelező szivárgásvizsgálatot is. Az általunk beépített hőszivattyúkat évente kétszer gondosan karbantartjuk, biztosítva, hogy készülékei évekig megbízhatóan és hatékonyan működjenek.

A karbantartási feladatok közé tartozik többek között a hűtőköri csővezeték állapotellenőrzése, a hőcserélő hőszigetelésének ellenőrzése és tisztítása (vegyszerrel és vízzel), a fűtővíz oldali szűrő tisztítása, a hűtőköri csatlakozások vizuális ellenőrzése, a csatlakozások és hollanderek meghúzása, a hűtéstechnikai paraméterek funkciópróbája, a védelmi berendezések tesztelése, teljes üzempróba, valamint a vezérlőkábel állapotának ellenőrzése, és még számos további fontos lépés.

MI EZT NYÚJTJUK ÖNNEK

Megbízható minőség

Magas színvonalú, határidőre és garanciával elvégzett épületgépészeti és vízhálózat kivitelezés.

Komplex és innovatív megoldások

Teljes körű szolgáltatás a tervezéstől a karbantartásig, megújuló energiaforrások hasznosításával.

Rugalmas és együttműködő partner

Fókusz az igényeken, alkalmazkodás a változó körülményekhez, törekvés a legkiválóbb eredményre.

Referenciáink

Tekintse meg korábban elvégzett munkáink

Raaber – hűtés, fűtés, hőszivattyú

Bosch Campus II

Nagyhegyes Konzerv visszahűtő