Épületgépészet kivitelezés

Komplex és minőségi épületgépészeti rendszerek megvalósítása ipari, lakó- és középületekben, a tervezéstől a karbantartásig.

MINDENT ELINTÉZÜNK ÖN HELYETT

A TERVEZÉSTŐL KEZDVE, AZ ELSŐ BEÜZEMELÉSIG

GYORS ÉS PRECÍZ MUNKA

A General Evolution Kft.-nél rendelkezésére áll fűtésszerelő, gázszerelő, csőszerelő és padlófűtés szerelő is. Szolgáltatásaink magukban foglalják hőszivattyúk, falfűtés/falhűtés és mennyezetfűtés/mennyezethűtés beszerelését és javítását.

Bízza ránk víz-, gáz-, villany- és fűtésszerelését, és mi gondoskodunk az épületgépészeti tervezés és kivitelezés minden aspektusáról. Garanciális, jól működő rendszert biztosítunk Önnek.

épületgépészet kivitelezés_epuletgepeszetikivitelezes_geneveepuletgepeszet

Szolgáltatásaink

Épületgépészeti szolgáltatásaink

Gázszerelés

Engedje, hogy vállalkozásunk teljes körűen gondoskodjon Önnek a gázvezeték kialakításáról, átalakításáról, a gázkészülékek javításáról, a gázfűtés kivitelezéséről és modernizálásáról, valamint a fűtésrendszerek hibaelhárításáról és karbantartásáról.

Gázkészülékek beüzemelése

Felvállaljuk a következő gázkészülékek bekötését és javítását: gáztűzhely, gázfőzőlap, gázkazán, gázkonvektor, gázcirkó, gázbojler, és még sok más. Akár új, akár használt gázkészülék bekötésére van szüksége, hívjon minket bizalommal.

Padlófűtés szerelés

Bízza ránk a teljes padlófűtés és padlóhűtés kivitelezését, korszerűsítését és hibaelhárítását. 

Engedje meg, hogy az otthona vagy épülete hűtését és fűtését a padló felületén keresztül valósítsuk meg. 

A padlófűtés és padlóhűtés olyan rendszer, amely könnyen telepíthető. Ez az energiatakarékos megoldás melegíti vagy hűti a padlóburkolatot, a fölötte lévő légrétegeket és az emberek testét is.

Megoldások padlófűtésre, padlóhűtésre

A padlófűtési rendszerek két fő típusa létezik: elektromos rendszerek és hidraulikus rendszerek. A nedves rendszerek leginkább új építésű ingatlanokhoz ajánlottak. Ebben az esetben a csővezeték az aljzatbetonba van beépítve, és a hőt valamilyen hidegburkolat, például járólap vagy csempe közvetíti.

A száraz rendszerek főként felújítások során alkalmazhatók, mivel ekkor már csak a meglévő aljzatbeton fölötti szerkezetbe lehet integrálni a padlófűtést. 

Mennyezetfűtés, mennyezethűtés

Bízza ránk a teljes mennyezetfűtés és mennyezethűtés kivitelezését, korszerűsítését és hibaelhárítását. Engedje, hogy az otthona vagy épülete hűtését és fűtését a mennyezeten keresztül valósítsuk meg. A mennyezetfűtés és mennyezethűtés egyfajta felületfűtési rendszer. Ez a rendszer a mennyezetbe vagy felfüggesztett kazettás mennyezeti panelekbe kerül beépítésre.

Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő megoldást! Ez a felületfűtés önállóan is hatékonyan működik, de ha szeretne további kiegészítő fűtést, javasoljuk a padlófűtést is figyelembe venni.

Falfűtés, falhűtés

Bízza ránk a teljes falfűtés és falhűtés kivitelezését, korszerűsítését és hibaelhárítását. A falfűtés és falhűtés egyfajta felületfűtési rendszer, amely könnyen telepíthető.

A megvalósításnak több módja is létezik, például vakolatos vagy gipszkartonos kialakítással. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő megoldást! A falfűtés és falhűtés új és felújított épületekben is alkalmazható, bármilyen hőforrással. Ez a felületfűtési rendszer önállóan is hatékony, de ha további kiegészítő fűtést szeretne, javasoljuk a padlófűtés lehetőségét is figyelembe venni.

Hőszivattyús fűtés

Vállaljuk a hőszivattyús rendszerek kivitelezését. Ennek a fűtési és hűtési rendszernek a beépítése viszonylag kis rombolással és alacsony költséggel jár. Telepítünk monoblokkos és osztott rendszerű hőszivattyúkat is. Kialakítunk hőszivattyús rendszereket radiátorokhoz, padlófűtéshez, falfűtéshez és falhűtéshez. Az alábbi típusú hőszivattyúk beszerelését végezzük el: levegő-levegő hőszivattyúk és levegő-víz hőszivattyúk.

A hőszivattyús fűtési és hűtési rendszer hatékonyan hasznosítja a környezet energiáit, és rendkívül energiatakarékos. A hőszivattyús rendszer karbantartása egyszerű és könnyen kezelhető. Ráadásul az árát általában pár év alatt megtérülheti az energiamegtakarítások révén.

ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

Víz- gáz- villany- fűtésszerelés

Rendelkezünk sokéves tapasztalattal nagy volumenű épületgépészeti kivitelezés területén. Vállaljuk ipari és társasházi rendszerek tervezését és kivitelezését is. Szolgáltatásaink közé tartozik víz-, gáz- és fűtésrendszerek kiépítése, hibafeltárása, valamint a hibák gyors elhárítása. Emellett szakértelmünkkel segítünk fürdőszobák gépészeti felújításában is.

IPARI CSŐVEZETÉK, TŰZIVÍZ SZERELÉS

Technológiai csőszerelés

Bízza ránk a teljes csőszerelés kivitelezését, korszerűsítését és hibaelhárítását. Szakértelmünkkel korrózióálló rozsdamentes technológiai csőhálózatokat építünk ki. Az élelmiszeripari csőhálózatok, ivóvízrendszerek, zárt rendszerű fűtési és hűtési rendszerek, higiéniai létesítmények, sűrített levegő és semleges gáz rendszerek, tűzvédelmi sprinklerrendszerek, valamint napenergia területén végezzük vezetékrendszerek kivitelezését.

Emellett műanyag technológiai csőhálózatok kivitelezését is vállaljuk. Szerelünk és szigetelünk vezetékeket (PE, PP, PVDF, PVC), csőhálózatokat és lemezeket. Ezen kívül más felületeket is ellátunk műanyag burkolással.

MI EZT NYÚJTJUK ÖNNEK

GYORS ÉS PRECÍZ MUNKA

Vállaljuk a munkát határidőre történő átvételével. Szakértő gépészeti számításokkal dolgozunk, hogy biztosítsuk a magas színvonalú munkavégzést. Pontos terveink vannak, és garantáljuk, hogy azt kapja, amit megígértünk. Az általunk beépített anyagokra és szerelésre 5 év garanciát vállalunk.

Abban az esetben, ha beázás vagy csőtörés fordulna elő, mi viseljük a költségeket, így pénzt és energiát takaríthat meg.

E-NAPLÓT VEZETÜNK

Az elektronikus építészeti naplón keresztül betekinthet a munkafolyamatokba.

Intézzük az engedélyeztetést, így beszerezzük a szükséges engedélyeket. Ön egy komplett rendszert kap, és több ideje maradhat a fontos dolgokra.

ZAJ, TŰZVÉDELEM, minőségbiztosítás

Munkánk során betartjuk a zaj- és tűzvédelmi szabályokat, hogy Ön és környezete biztonságban legyen.

Együttműködünk neves márkákkal, hogy épületgépészeti rendszerei kifogástalanul működhessenek.

Nem elégszünk meg azzal, hogy a csapból folyik a víz; kiemelten figyelünk a víz tisztaságára és minőségére.

Referenciáink

Tekintse meg korábban elvégzett munkáink

Raaber – hűtés, fűtés, hőszivattyú

Bosch Campus II

Nagyhegyes Konzerv visszahűtő